Till starsidan
Till starsidan

Snart landar Kontakten i din brevlåda

I mitten av veckan delas kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!

Det tredje numret av Kontakten är en Sommarspecial. Det skickas som vanligt ut till alla våra invånare och företagare – men det delas också ut till turister och andra besökare i kommunen. Därför kan du nu se fram emot ett nummer fullpackat med semesterinspiration och utflyktstips!

Läs om våra fina vandringsleder och motionsspår, vår unika cykelväg – Klarälvsbanan, olika evenemang som arrangeras i sommar och om våra badplatser. Du kommer också få tips om tre av våra största turistattraktioner; Dömle herrgård, Gamla kraftstationen och Klarafors event.

Allt det här och mycket mer går det att läsa om på vår webbsida visitvarmland.com/forshaga där vi samlar all information om att turista i vår fina kommun.

I det här numret får du också läsa om vår nya park - Lilla stunden. Det håller just nu på att växa fram på Grossbol. Dessutom berättar vi om hundrastgården som vi tagit fram i samarbete med föreningen Forshaga/Deje hundrastgård.

Kontakten är vår kommuntidning som går ut till alla hushåll och företag i Forshaga kommun med fem nummer per år.

Trevlig läsning!

Kontakten nummer 3 2022 Pdf, 2.4 MB.

Till sidan om kommuntidningen

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

framsidan av Kontakten

Sidan uppdaterad:

2022-06-13