Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50

Vill du jobba med livskvalitet?

Vill du jobba med service, goda möten och omvårdnad? Du kan öka livskvalitén i någons vardag. Bli en del av vårt team i sommar. Tillsammans gör vi skillnad - varje dag!

Vi kan erbjuda dig ett aktivt och varierande jobb inom särskilt boende, hemtjänsten eller funktionsstöd. Vi rekryterar löpande så ansök gärna redan nu. Och om du vill finns möjlighet att börja arbeta extra redan nu.

Inom vård och omsorg arbetar vi med att ge människor en fungerande vardag. Vårt jobb är att underlätta livet för den som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.

Vem är du?

Vi tror att du är en trygg, engagerad person som tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att se helheter och kan konsten att skapa goda möten med såväl kollegor som med brukare och deras anhöriga.

För att söka ett semestervikariat hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning, men det är inget krav. Har du erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet. Arbetet innebär att du hjälper personer med vardagliga sysslor och rutiner, till exempel personlig omvårdnad, stöd med hygien, medicinering, måltider och social samvaro.

Varmt välkommen till oss!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2022-04-28