Till startsidan
Till startsidan
2023-09-13
Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system
Läs mer om Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system

Vi söker familjehem

Alla barn kan inte bo hemma hos sina föräldrar. De behöver komma till en familj där de kan få trygghet, omsorg och kärlek. Just nu har vi behov av ett familjehem som kan ta emot barn i åldern 10 - 12 med särskilda behov.

Helst ska det inte finnas yngre barn i hemmet på heltid. Familjehemmet får gärna vara aktivt genom att vara ute och röra på sig samt vara med barnet på fritidsaktiviteter. Familjehemmet kan bo i Forshaga eller i närheten, max 90 minuter från Forshaga.

Vi söker kontinuerligt familjehem och även kontaktfamiljer som kan tänka sig att ta emot barn/ungdomar för stadigvarande vård och omsorg. Familjehem innebär att barnet/ungdomen bor på heltid i familjehemmet. En kontaktfamilj tar emot barn som inte kan bo hemma på heltid. Barnet kan ha egna behov av att komma till ett annat hem vissa helger/dagar eller så kan föräldrarna behöva avlastning.

Som familjehem och kontaktfamilj behöver du ha en trygg och stabil livssituation, tid och engagemang att ta emot ett barn.

Information och intresseanmälan

För mer information och intresseanmälan kontakta Hilde eller Linn (familjehemshandläggare) via telefon: 054-17 22 37 eller 054-17 23 90
eller lämna din ansökan via e-tjänst:

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2023-09-08