Till startsidan
Till startsidan

Grattis Anders Aldrin - årets företagare 2024

Anders Aldrin som driver Anders Lackcenter i Forshaga har korats till Årets företagare i Forshaga kommun 2024. Läs motiveringen och se filmen när en överraskad Anders uppmärksammas med diplom, blommor och tårta.

Årets företagare är en utmärkelse som delas ut för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutveckling. Utmärkelsen delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

Priset årets företagare i Forshaga kommun delas ut av Företagarna Värmland och Forshaga kommun. Nu håller vi tummarna i den regionala finalen som avgörs 2 september hos Landshövdingen i Karlstad.

Anders Aldrin - årets företagare i Forshaga kommun 2024

Anders Aldrin - årets företagare i Forshaga kommun 2024.

Tårtkalas i solen utanför lokalen.

Tårtkalas i solen utanför lokalen.

Göran Adrian, Per Lawén, Malin Björkman, Torbjörn Falk och Anders Aldrin.

Göran, Per, Malin, Torbjörn och Anders.

Motiveringen till utmärkelsen Årets företagare

Anders Aldrin, som driver Anders Lackcenter i Forshaga, är en företagare som verkligen förtjänar att hyllas. Genom sin passion, expertis och engagemang har han inte bara skapat en framgångsrik verksamhet utan också gjort betydande bidrag till Forshaga och näringslivet.

Anders har visat en enastående förmåga att navigera genom utmaningar och ta tillvara på möjligheter inom lackbranschen. Hans kompetens och yrkeskunnande har gjort Anders Lackcenter till en ledande aktör inom området, vilket inte bara gynnar hans eget företag utan också stärker Forshagas ekonomi och företagsklimat.

Men det är inte bara Anders affärssinne som imponerar. Hans engagemang för att stödja lokala initiativ och samarbeta med andra företag i regionen visar hans vilja att bidra till en blomstrande näringslivsmiljö. Genom att vara en aktiv del av samhället och genom att erbjuda arbetstillfällen och utbildningsmöjligheter för ungdomar har han visat sig vara en betydande samhällsaktör.

Anders exemplifierar det bästa inom entreprenörskap: mod, vision och en stark vilja att göra skillnad. Genom sitt arbete och sitt engagemang har han inte bara uppnått framgång för sitt företag utan också inspirerat och motiverat andra att följa i hans fotspår. För hans enastående prestationer och betydande bidrag till näringslivet och samhället är Anders Aldrin väl värdig att bli hyllad som Årets Företagare i Forshaga 2024.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2024-05-20