Till startsidan
Till startsidan

Grattis Ludvig och Mattias - årets unga företagare 2024

Ett stort grattis säger vi till Ludvig Engström och Mattias Lund Rådberg från L.M Group AB som idag har korats till Årets Unga Företagare i Forshaga 2024. Läs motiveringen och se bilder då de uppvaktas med diplom, blommor och tårta.

Årets Unga Företagare är ett prestigefylldt pris för unga entreprenörer. Varje år utnämns unga företagare, 35 år eller yngre, som uppnått något extra med sitt företagande. Priset Årets unga företagare i Forshaga kommun delas ut av Företagarna Värmland och Forshaga kommun.

Utmärkelsen delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Nu håller vi tummarna i den regionala finalen!
Mattias och Ludvig tar emot priset tillsammans med en av sina anställda.

Mattias och Ludvig tar emot priset tillsammans med en av sina anställda.

Blommor, tårta och diplom.

Blommor, tårta och diplom till vinnarna!

Mattias och Ludvig tillsammans med Selma och Linda-Marie, näringslivsutvecklare i Forshaga kommun.

Mattias och Ludvig tillsammans med Selma och Linda-Marie, näringslivsutvecklare i Forshaga kommun.

Motiveringen till utmärkelsen Årets unga företagare

Ludvig Engström och Mattias Lund Rådberg har gjort en imponerande resa med sitt företag L.M Group. Sedan företaget startade i januari 2022 har de utvecklat arbetsplatsen med har flera anställda medarbetare. Deras affärsmodell är mångsidig och innovativ, med två tydliga verksamhetsområden: däckservice och bemanning.

L.M Group erbjuder däckservice, inklusive däckskifte, däckhotell och försäljning av däck. Denna tjänst hjälper både privatpersoner och företag att säkerställa sina fordons underhåll och säkerhet.

På bemanningssidan hjälper L.M Group företag att hitta och rekrytera specialkompetens för projekt av varierande storlek, särskilt inom svets, montage och sanering. Deras förmåga att matcha rätt kompetens med rätt projekt har inte bara hjälpt deras kunder att lyckas, utan har också stärkt företagets rykte och marknadsposition.

Ludvig och Mattias har visat stor förmåga att identifiera och tillgodose marknadens behov, och genom sitt engagerade ledarskap har de byggt en stabil grund för fortsatt tillväxt. Deras arbete bidrar till den lokala ekonomin och arbetsmarknaden, och deras företag är en förebild för andra unga entreprenörer.

För deras innovativa tillvägagångssätt, starka tillväxt och positiva påverkan på samhället, är Ludvig Engström och Mattias Lund Rådberg välförtjänta mottagare av utmärkelsen Årets Unga Företagare i Forshaga.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Mattias och Ludvig tar emot priset tillsammans med en av sina anställda.

Sidan uppdaterad:

2024-06-05