Till startsidan
Till startsidan

Vårt företagsklimat når sitt bästa resultat någonsin

Varje år mäter Svenskt Näringsliv företagens upplevelser av att driva företag i sin kommun, och nu är svaren för 2024 här. Företagarnas sammanfattande omdöme om det lokala företagsklimatet i Forshaga kommun får det bästa resultat någonsin!

Vår strävan är att det ska vara lätt att göra rätt, att etablera, driva, växa och utveckla företag i vår kommun. Undersökningen visar att ett långsiktigt och strategiskt arbete ger utdelning. Vi har nått vårt bästa resultat någonsin i Svenskt Näringslivs enkätundersökning om det lokala företagsklimatet i Forshaga kommun!

- Vi vill rikta ett stort tack till alla er företagare som har tagit er tiden att ta emot oss på företagsbesök, delat med er av era erfarenheter och fört dialog med oss, säger Selma Hodzic och Linda-Marie Fors, näringslivsutvecklare i Forshaga kommun. Det är genom dessa möten och samtal som förändring, förbättring och förståelse skapas. Tillsammans skapar vi ett ännu bättre Forshaga kommun!

Forshaga kommuns sammanfattade omdöme, Svenskt näringslivs webbplats

Graf som visar Forshaga kommuns utveckling jämfört med Sverige som helhet.

Om undersökningen Lokalt företagsklimat

Varje år mäter Svenskt Näringsliv drygt 30 000 företags upplevelser av att driva företag i sina respektive kommuner. Resultatet från 2024 års enkätundersökning presenterades den 21 maj.

Den viktigaste frågan i enkäten, och den tyngst vägande rankingfaktorn, är det sammanfattande omdömet om företagsklimatet i kommunen. Företagarna får utifrån sina egna erfarenheter ge ett samlat betyg på hur de upplever att driva företag i kommunen.

Rankingen Lokalt företagsklimat presenteras den 25 september 2024 där enkätsvaren utgör två tredjedelar av rankingen och den andra tredjedelen består av statistik från SCB och UC AB.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2024-05-21