Till starsidan
Till starsidan
2022-08-19
Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
För att öka trafiksäkerhet och framkomlighet bygger Trafikverket om väg 62 till mötesfri väg på sträckan mellan Norra Sanna och norra infarten till Forshaga. I samband med ombyggnationen kommer vägen att stängas av och trafiken ledas om 22 augusti – 24 september.
Läs mer om Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
2022-08-14
15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.
Läs mer om 15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.

Val till riksdag, region och kommun den 24 augusti - 11 september

Söndagen den 11 september är det val till riksdag, region- och kommunfullmäktige. Förtidsröstning pågår från och med den 24 augusti till och med valdagen den 11 september.

Vi söker röstmottagare

Nu söker vi röstmottagare för valet i semptember. Läs mer om vad uppdraget innebär och hur du kan anmäla ditt intresse under fliken röstmottagare.

Valdag

Söndagen den 11 september är det val till riksdag, regionfullmäktige (tidigare landsting) och kommunfullmäktige. Förtidsröstning pågår från och med den 24 augusti till och med valdagen den 11 september. Genom att rösta i valet får du möjlighet att påverka vilka politiker som ska styra de kommande fyra åren. 

Röstkort

Alla ska ha fått sitt röstkort då förtidsröstningen startade den 24 augusti. Den som inte fått ett röstkort eller tappat bort det kan få ett dubblettröstkort. Kontaktcenter och röstmottagarna vid förtidsröstningen kan hjälpa till med detta.

Val- och röstningslokaler

Kommunen har sju vallokaler. Dessutom finns möjlighet att förtidsrösta på flera ställen i kommunen.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av