Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Anhöriga och frivilliga

Du som vårdar en närstående som behöver stöd gör en mycket viktig insats. Om det blir jobbigt för dig som anhörig har kommunen olika stödinsatser.

Vem är anhörig?

Anhörig är Du som har en familjemedlem eller vän, gammal eller ung och som på grund av sjukdom, funktionsnedsättning, psykisk ohälsa eller missbruk behöver ditt stöd.

För att vara det stöd du vill och att klara av det i längden behöver du ibland själv också få stöd. Oavsett om du är förälder, mor-eller farförälder, syskon, barn make/maka, partner, sambo eller vän så finns Forshaga kommuns anhörigstöd till för dig.

Vi utgår alltid från din unika situation och dina behov. Anhörigstödet är en service till alla i vår kommun och är kostnadsfritt. Du kan med förtroende vända dig till oss och låta oss se hur vi kan hjälpa dig. Vi har tystnadsplikt.

Här kan du läsa mer om det anhörigstöd som kommunen erbjuder och också om vilket stöd som Anhörigföreningen i Forshaga erbjuder.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-11-27 av

Sidan uppdaterad:

2019-11-27