Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-07-29
Från och med 29/7 hävs bevattningsförbudet. Vattna med försiktighet även fortsättningsvis.
Förbrukningen av dricksvattnet är nu stabil och därför hävs bevattningsförbudet från och med torsdag 29 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med försiktighet även i fortsättningen.
Läs mer om Från och med 29/7 hävs bevattningsförbudet. Vattna med försiktighet även fortsättningsvis.

Anhöriga och frivilliga

Du som vårdar en närstående som behöver stöd gör en mycket viktig insats. Om det blir jobbigt för dig som anhörig har kommunen olika stödinsatser.

Vem är anhörig?

Anhörig är Du som har en familjemedlem eller vän, gammal eller ung och som på grund av sjukdom, funktionsnedsättning, psykisk ohälsa eller missbruk behöver ditt stöd.

För att vara det stöd du vill och att klara av det i längden behöver du ibland själv också få stöd. Oavsett om du är förälder, mor-eller farförälder, syskon, barn make/maka, partner, sambo eller vän så finns Forshaga kommuns anhörigstöd till för dig.

Vi utgår alltid från din unika situation och dina behov. Anhörigstödet är en service till alla i vår kommun och är kostnadsfritt. Du kan med förtroende vända dig till oss och låta oss se hur vi kan hjälpa dig. Vi har tystnadsplikt.

Här kan du läsa mer om det anhörigstöd som kommunen erbjuder och också om vilket stöd som Anhörigföreningen i Forshaga erbjuder.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2019-11-27