Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Stöd till barn och ungdom

Alla mår dåligt ibland, och ibland fungerar inte livet som man vill. På sidorna här finns samlad information över vanliga frågor och problem. Här kan barn och unga och deras familjer se vart man vänder sig för att få hjälp och stöd.

Första linjen är en mottagning för barn och unga i åldern 6–20 år, deras föräldrar och närstående. Till oss kan du vända dig med frågor om du är deppig och mår dåligt, känner dig orolig eller rastlös, har svårt att koncentrera dig, ofta hamnar i bråk med kompisar eller föräldrar, skadar dig själv, är eller har varit utsatt för våld, är orolig för hur du använder alkohol eller droger, ofta hamnar i bråk med ditt barn, känner oro för ditt barn eller bara behöver någon att prata med.Ungdomar mellan 15–20 år kan kontakta oss via vår webbtjänst www.hurmårdu.nu

Besöksadress: Drottninggatan 1B, våning 4, Karlstad

För öppettider, kontaktsätt och mer information Läs mer om första linjen på 1177.se      

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2019-08-07