Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Konsumentvägledning

Du som konsument kan kontakta Hallå konsument som är en nationell upplysningstjänst för konsumentfrågor.

Hallå konsument har tagits fram på uppdrag av regeringen och syftet med tjänsten är att det ska bli lättare för konsumenten att hitta oberoende stöd som idag finns hos kommunernas konsumentvägledning, konsumentbyråer, Konsumentverket och andra myndigheter.

Vägledarna i Hallå konsument svarar på övergripande frågor om köp, avtal, reklamationer och hållbara val. När du har frågor som bäst hanteras av den egna kommunen, konsumentbyrå eller någon annan myndighet, hjälper Hallå konsument dig rätt.

Kontakt

Du kan kontakta vägledarna direkt via telefon 0771- 525 525, chat, e-post, brev eller facebook.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-06-11 av