Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-03-04
Läcksökning från luften med drönare
Torsdag 4 mars till lördag 6 mars kommer Forshaga energi utföra fjärrvärmetermografering med drönare över centrala Forshaga med omnejd. Om du bor i närheten och ser en drönare mitt i natten, så är det Forshaga energis entreprenörer som jobbar för att säkra trygga värmeleveranser.
Läs mer om Läcksökning från luften med drönare

Tandvård

En god munhälsa är viktigt för att du ska må bra. Barn och ungdomar i Värmland har fri tandvård till och med det år de fyller 19 år.

För att få tillgång till tandvård vänder du dig till landstingets folktandvård eller privat tandläkare.

Har du ett stort och långvarigt behov av personlig omvårdnad i ditt dagliga liv kan du få särskild hjälp. Du kan dels få en avgiftsfri munhälsobedömning och dels få så kallad nödvändig tandvård. Då kostar tandvården som sjukvård.

Det kan gälla personer som bor i kommunens särskilda boenden, får hemsjukvård från kommunen eller bor i egen bostad med hemtjänst.

För att få del av det särskilda tandvårdsstödet krävs ett intyg som utfärdas av kommunen. En individuell bedömning görs av din biståndshandläggare.

När underlaget godkänts av landstinget får du ett grönt tandvårdskort som du visar upp i kontakter med tandvårdspersonal.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2019-08-26


Sangrid von Zedtwitz-Liebenstein
förvaltningssekreterare
054-172052