Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Forsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Forsatta problem med trygghetslarmen

Lekplatser Deje

I Deje, Mölnbacka, Edeby och Olsäter finns elva lekplatser samt en stor grönyta på Västra Dejefors spel och lek. Här ser du var de finns och vilken utrustning de har.

Lekplatser utmärkta på karta

Lekplatserna finns utmärkta på vår karta. Här kan du se lekplatserna utmärkta på kartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lekplats på Brogatan nära kulturhuset. Där finns gungställning, lekhus, klätterlek, snurrlek, fjäderlek och picknickbord.

Lekplats vid den före detta järnvägsstationen i Edeby, alldeles vid Klarälvsbanan. Där finns fjäderlek, gungor och klätterlek med rutschkana.

Längst upp på Paviljongvägen finns en lekplats som har klätterställning med rutschkana, gungor och gungdjur.

I närheten av bygdegården i Mölnbacka finns en lekplats. Den har fjäderlek, klätterställning med rutschkana och gungor.

På Krokvägen finns en lekplats som har lekhus med rutschkana, gungställning med bebisgunga och däckgunga, fjäderlek och baksandlåda.

Nära skolan i Olsäter finns en lekplats med fjäderlek och gungställning.

Lekplats på Lillgatan. Där finns liten klätterställning med rutschkana, fjäderlek, gungdjur och gungor.

Lekplats på Prästgårdsvägen som har gungsställning med kompisgunga och klätterställning.

Nära Klarälven mellan Haspelvägen och Ljustervägen ligger lekplatsen på Tjärnheden. Där finns klätterställning med rutschkana och ledstång, gungor, fjäderlek, klätterpyramid och baksandlåda.

Temalekplats bondgård med traktor vid Almvägen. Djurfjäderlek, kompisgunga, gungor, klätterlek med rutschkana och bakbord.

En bit från lekplatsen nära Tallvägen/Granvägen finns ett stort grönområde med kullar som vintertid används som pulkabackar. Grusplan som vintertid kan bli isplan. Belysning.

Centralt i området Östra Dejefors finns en lekplats som har gungställning med kompisgunga, bebisgunga och däckgunga, klätterställning med rutsch, klätterställning med nät, lekhus, bakbord, fjäderlek. Stort grönområde med kullar, vintertid pulkabacke samt isplan med belysning

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-09-22 av

Sidan uppdaterad:

2020-09-22