Till starsidan
Till starsidan

Lekplatser Forshaga

I Forshaga och Dyvelsten finns tio lekplatser. Här ser du var de finns och vilken utrustning de har.

Lekplatser utmärkta på karta

Mellan Fågelgatan och Kråkåsgatan finns en lekplats som har klätterställning med rutchkana och tunnel samt gungor (däckgunga, kompisgunga och bebisgunga).

På torget i Forshaga alldeles vid Klarälvsbanan finns en liten klätterställning utformad som ett lok med rutschkana. Nallebjörnsstaty för klätterlek.

Lekplats i Dyvelsten med vippgunga, gungor och fjäderlek. 

Lekplats på Stenåsvägen i Dyvelsten som har klätterställning med rutschkana, klätterlek med ringar, gungor och fjäderlek.

Temalekplats vid Gärdesvägen nära Gullvivans förskola med en större klätterborg som har rutschkana och ledstänger. Det finns fjäderlek och gungor, picknickbord och stor gräsyta.

Alldeles intill skogen nära Lindåsgatan och Annebergsgatan finns ett grönområde med stora gräsytor, fotbollsmål, pulkabacke och picknickbord. Temalekplatsen heter Skeppsbrottet. På lekplatsen finns linbana, studsmatta, gungor, sandlek, piratskep, fjäderlek och hinderbana. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad för rörelsehindrade. Grillplats.

I hörnet Älvgatan och Skivstagatan finns lekplats med klätterställning och gungor.

Lekplats vid Blåbärsstigen med en klätterställning piratskepp med rutschkana och gungor.

Liten lekplats vid Klockstigen som har gungor och lekhus med rutschkana.

I början av Visterudsvägen finns en lekplats med gungor och klätterställning med rutschkana. Liten asfaltyta och liten gräsyta.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2022-03-31