Till starsidan
Till starsidan
2022-06-20
Soptömning midsommar
Ni som har tömning på midsommarafton får era kärl tömda på torsdag 23/6.
Läs mer om Soptömning midsommar
2022-06-13
Del av Klarälvsbanan avstängd 15/6-28/6
Under perioden 15/6-28/6 asfalterar vi Klarälvsbanan mellan Edebyvägen och simhallen i Deje. Under arbetet är sträckan avstängd. Omledning sker via Edebyvägen. Skyltar är uppsatta. 
Läs mer om Del av Klarälvsbanan avstängd 15/6-28/6

Välkommen till biblioteken!

Forshaga bibliotek ligger i Lärcenter och i Deje är biblioteket en del av Kulturhuset. Här kan du bland annat låna böcker, film och tidningar, studera och låna dator eller skrivare.

Bibliotek Värmland-webben

Forshaga bibliotek finns tillsammans med övriga värmländska kommunbibliotek på den gemensamma webbplatsen bibliotekvarmland.se. Där når du flera av bibliotekets tjänster dygnet runt. Du kan till exempel söka, reservera eller låna om medier. Du kan också låna e-medier, få boktips eller läsa om bibliotekens evenemang. Gå till bibliotekvarmland.se.

Biblioteket på Facebook

Forshaga bibliotek finns på Facebook. Gå in och gilla oss så håller vi dig uppdaterad om allt som händer på biblioteken i Forshaga och Deje. Ett och annat lästips utlovas också.
Gå till bibliotekets Facebook-sida.

Meröppet på Deje bibliotek

Deje bibliotek är ett meröppet bibliotek. Meröppet innebär att besökare erbjuds möjlighet att använda biblioteket även under tider när det inte är bemannat med personal.
Läs mer om Meröppet.

Läsutmaningar sommaren 2022

Häng med i bibliotekets läsutmaningar för barn och vuxna. Hämta foldrar på biblioteken i Forshaga eller Deje eller ladda ner och skriv ut här nedanför.

Läsjakten för barn 6-16 år folder (pdf) Pdf, 300.1 kB.

Sommarläsning för vuxna folder (pdf) Pdf, 606.2 kB.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av