Till startsidan
Till startsidan

Välkommen till biblioteken!

Forshaga bibliotek ligger i Lärcenter och i Deje är biblioteket en del av Kulturhuset. Här kan du bland annat låna böcker, film och tidningar, studera och låna dator eller skrivare.

Bibliotek Värmland-webben

Forshaga bibliotek finns tillsammans med övriga värmländska kommunbibliotek på den gemensamma webbplatsen bibliotekvarmland.se. Där når du flera av bibliotekets tjänster dygnet runt. Du kan till exempel söka, reservera eller låna om medier. Du kan också låna e-medier, få boktips eller läsa om bibliotekens evenemang. Gå till bibliotekvarmland.se.

Biblioteket på Facebook

Forshaga bibliotek finns på Facebook. Gå in och gilla oss så håller vi dig uppdaterad om allt som händer på biblioteken i Forshaga och Deje. Ett och annat lästips utlovas också.
Gå till bibliotekets Facebook-sida.

Bokbilen

I februari 2024 invigdes bibliotekets nya bokbil. Under våren och sommaren kommer den att poppa upp på olika håll i kommunen. Håll utkik och kom och besök oss!
Läs mer om bokbilen och se vilka platser den besöker

Vilka platser vill du att bokbilen ska besöka?
Vad vill du ha möjlighet att göra i bokbilen?
Berätta för oss i vår enkät

Meröppet på Deje bibliotek

Deje bibliotek är ett meröppet bibliotek. Meröppet innebär att besökare erbjuds möjlighet att använda biblioteket även under tider när det inte är bemannat med personal.
Läs mer om Meröppet.

 

Läsutmaningar under sommaren

Häng med i bibliotekets läsutmaningar för barn och vuxna under sommaren. Hämta folder på biblioteket eller skriv ut här nedan.

Sommarens lästumaning för vuxna (pdf, 3,31 MB) Pdf, 3.3 MB.
Läsjakten för barn 6-16 år (pdf, 178,09 kB) Pdf, 178.1 kB.

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av