Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Båtar

Vid Doktorudden i sjön Visten finns en brygga med kommunala båtplatser för fritidsbåtar. Hyreskostnad per år är 1 900 kronor.

Båtplatser vid sjön Visten

Kommunen har 50 båtplatser vid naturområdet Doktorudden. 42 platser är 2,5 meter breda och åtta platser är 3,2 meter breda. Bommarna på bryggan är 5 meter långa. Intill bryggan finns en isättningsramp.

Hyreskostnad per år är 1 900 kronor. För närvarande är alla platser uthyrda. Kontakta kommunteknik och service om du är intresserad av att ställa dig i kö för en plats.

Kontakt

E-post kommunteknik@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-09-10 av

Sidan uppdaterad:

2019-09-10