Till starsidan
Till starsidan

Hittaut Forshaga

Friskvårdssatsningen Hittaut Forshaga går ut på att komma ut och röra på sig i den takt du vill, själv eller tillsammans med andra.

Hittaut Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubbar, Deje Skidförening och SISU Forshaga, för bättre folkhälsa!

Hittaut Forshaga 2022

I tio år har Hittaut Forshaga nu fått kommunen i rörelse. Hittaut handlar om att du med hjälp av kartor ska leta upp checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. 

Hittaut Forshaga 2022 börjar lördagen den 23 april.

Checkpointsen är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om du börjar med de lätta kanske du blir sugen på att prova de svårare. På köpet upptäcker du platser du tidigare inte besökt i din närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser.

Alla kan delta och säsongen pågår ända fram till den 30 september!

Registrera dina checkpoints

Du kan registrerada dina checkpoints på Hittaut Forshagas webbplats eller i appen med chans att vinna fina priser!

Extra släpp

Under säsongen släpps extra checkpoints. Dessa checkpoints finns med i den tryckta kartan från startdatumet men dyker upp i appen och ute på fältet vid utvalda datum.

  • 15 maj extra släpp i Dyvelsten
  • 15 juni extra släpp i Dejefors
  • 15 juli extra släpp i Forsnäs (mellan Dejefors och Nyckelby)
  • 15 augusti extra släpp i Skived

Kartor

Kartan i tryckt format kommer att skickas ut till alla invånare i kommunen. Vill du ha en extra karta eller behöver en ny kan du hämta en på OKQ8 Forshaga, Apoteket Lärkan i Forshaga eller ICA Nära i Deje. Kartan finns även i appen Hittaut och som PDF på Hittaut Forshagas webbplats.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av