Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-28. Fram till och med 29 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Lekplatser

På en lekplats kan barn testa sina förmågor i en säker miljö. Kommunen har fyra större temalekplatser och mindre lekplatser finns i flera bostadsområden.

Säkra lekplatser

Det är mycket viktigt att utrustningen på en lekplats är säker. Kommunen köper bara utrustning som uppfyller europeisk standard och som är säkerhetstestad. Lekplatser slits hårt och vi gör varje år en översyn av alla lekplatser. Farliga och trasiga saker tas genast bort men vi kan inte alltid ersätta trasig utrustning direkt.

Mycket kan hända mellan de översyner som kommunen gör. Utrustningen kan till exempel bli utsatt för skadegörelse. Vi tar gärna emot felanmälan på sådana skador.  

Temalekplatser

I kommunen finns fyra temalekplats: bondgård på Almvägen i Deje, riddarborg på Fältgatan, djungel vid Granliden i Forshaga och skeppsbrottet på Anneberg nära gatorna Lindåsgatan och Ängbråtsgatan.

Tillgänglighet

Lekplatserna på Almvägen, Granliden, Lärcenter och Anneberg är anpassade för barn och vuxna med funktionsnedsättning.

Karta över lekplatser

Här kan du se lekplatserna utmärkta på en karta.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-06-02 av

Sidan uppdaterad:

2020-06-02


Anne Hellström
kommunikatör/handläggare
054-17 20 40