Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-23. Fram till och med 28 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Barn- och ungdomskultur

I Forshaga kommun vill vi att barn och unga ska få uppleva professionell kultur, vara delaktiga själva och lära sig att använda kreativiteten som verktyg i vardagen.

Därför har Forshaga kommun ett bra utbud av kultur för barn och unga. Skola, fritidsgård (Hubben), Kulturskolan, bibliotek - alla är de aktiva på barnkulturområdet.

Kulturskolan

Kulturskolan vänder sig till barn och ungdomar som vill lära sig sång, spela ett instrument, dansa eller spela teater. Det finns också grupper för barn som vill lära sig mer om teknik och naturvetenskap.

Kulturskolans utbud

Dans, instrument och sång samt nya kurser under vissa terminer då vi har möjlighet att erbjuda annan verksamhet än basutbudet. Till exempel har vi anordnat trolleriskola och cirkusskola. Vi informerar på vår webbplats när det är aktuellt.

Kultur i skolan 

Genom Skapande skola köper skolan in kultur i form av teater, föreläsningar och annan kultur för att barnen ska få uppleva kultur i skolmiljö.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-10-17 av

Gå direkt till

Sidan uppdaterad:

2019-10-17