Till startsidan
Till startsidan
2024-03-25
Förseningar i sophämtningen
På grund av sjukdom har inte Prezero kunnat tömma soporna som tänkt. Har du inte fått tömt, låt tunnorna stå ute tills de är tömda.
Läs mer om Förseningar i sophämtningen

Barn- och ungdomskultur

I Forshaga kommun vill vi att barn och unga ska få uppleva professionell kultur, själva få vara delaktiga och lära sig att använda kreativiteten som ett verktyg i vardagen.

Forshaga kommun har ett bra utbud av kultur för barn och unga. Både skolan, ungdomsverksamheten Hubben, Kulturskolan och biblioteket är alla aktiva på orådet för barn- och ungdomskultur.

Kulturskolan

Kulturskolan vänder sig till barn och ungdomar som vill lära sig sång, spela ett instrument, dansa eller arbeta med bildkonst.

Kulturskolan erbjuder dans, instrument och sång terminsvis. Under vissa terminer kan vi erbjuda annan kursverksamhet än basutbudet, vi informerar på vår webbplats när det är aktuellt. Mer information om och Kulturskolans kurskatalog finns på StudyAlong.

Kultur i skolan 

Genom Kulturrådets stöd, Skapande skola, köper skolan in kultur i form av teater, föreläsningar och annan kultur för att barnen ska få uppleva kultur i skolmiljö.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av