Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-05-27
Fjärrvärme och varmvatten avstängt 28 maj (Storgatan och Grossbol)
Fjärrvärme och varmvatten kommer att vara avstängt torsdagen den 28 maj klockan 06-23 på grund av reparationer i fjärrvärmenätet.
Läs mer om Fjärrvärme och varmvatten avstängt 28 maj (Storgatan och Grossbol)

Kulturskolan

Är du nyfiken på att dansa jazzmodernt, spela gitarr eller piano, testa trumpet eller sjunga i kör? Eller vill du hellre spela fiol, lira saxofon eller trummor eller måla graffiti?

På kulturskolan erbjuder vi barn och unga mellan 6 och 19 år undervisning i dans, bild, instrument och sång. I mån av plats tar vi även emot vuxna. Vi erbjuder kurser för nybörjare samt för mer erfarna elever.

Du som elev får vara med och påverka kursens innehåll på dina lektioner. Undervisning sker individuellt och i grupp, antingen i kulturskolans lokaler i Forshaga Lärcenter eller på någon av kommunens alla skolor.

Nya bokningssystemet – StudyAlong

För att öka tillgängligheten till Kulturskolans verksamhet och förenkla bokningsprocessen till våra kurser byter Kulturskolan bokningssystem inför höstterminen 2020. Systemet heter StudyAlong och innebär bland annat att du på ett enkelt sätt kan se lediga platser i samband med bokning och få tillgång till lärplattform och undervisningsmaterial.

Den 15 juni öppnar vi kurskatalogen. Välkommen att anmäla dig till någon av våra kurser då.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-05-21 av