Till startsidan
Till startsidan

Kulturhuset i Deje

I Kulturhuset i Deje finns bibliotek, Deje Folkets husförening, Dejefors Musikkår, mötesplatsen Hubben och Deje församlingshem.

Här finns bland annat biblioteksverksamhet, dans, musik, föreläsningar, föreningar samt barn- och ungdomsverksamhet.

Kulturhusets besöksadress är Brogatan 11 i Deje, se Kulturhuset (märkt Deje bibliotek) på karta.

Aktuella arrangemang på Kulturhuset i Deje publiceras i vår evenemangskalender eller i respektive verksamhets egna kanaler. Är du intresserad av att själv arrangera något på Kulturhuset är du välkommen att kontakta Deje Folkets husförening för mer information.

Deje Folkets husförening arrangerar biokvällar, fester, konferenser och andra evenemang på Kulturhuset i Deje. De är också ansvariga för bokningar av lokalerna vid Kulturhuset. Kontakta föreningen för mer information om deras verksamhet eller för bokning.

Telefon: 0552-100 84
E-post: dejefolketshus@hotmail.se

Deje Folkets husförenings Facebooksida

1924 bildade Viktor Klarström tillsammans med några musikintresserade ungdomar Dejefors musikkår, som 2016 gick samman med Klarälvsblåset från Munkfors. Idag ingår omkring 30 musikanter från hela Klarälvsdalen, med fäste i Deje. Musikkåren ses regelbundet för att öva tillsammans på Kulturhuset i Deje.

Vill du veta mer om musikkåren eller komma i kontakt med föreningen, besök Dejefors Musikkårs webbplats eller följ musikkåren på Facebook.

I Kulturhuset har Svenska Kyrkan verksamhet varje vecka. Deje församlingshem bjuder bland annat in till samtal, gudstjänster och barnverksamhet. För mer information om verksamheten kontakta Forshaga-Munkfors församling. Du finner kontaktuppgifter och aktuella aktiviteter på församlingens webbplats, www.svenskakyrkan.se/forshaga-munkfors eller följ dem på Facebook för att hålla dig uppdaterad, Forshaga-Munkfors församlings Facebooksida.

I Deje är biblioteket en del av Kulturhuset. Här kan du bland annat låna böcker, film och tidningar, studera och låna dator eller skrivare. Deje bibliotek är ett meröppet bibliotek. Meröppet innebär att besökare erbjuds möjlighet att använda biblioteket även under tider när det inte är bemannat med personal.

Besök bibliotekets webbplats för mer information om verksamheten och aktuella öppettider. Du kan även följa biblioteket på Facebook för att hålla dig mer uppdaterad om evenemang och utbud.

I källaren på Kulturhuset i Deje ligger mötesplatsen Hubben. Hubben är kommunens ungdomsverksamhet som består av mötesplatser, temakvällar och andra aktiviteter.

Läs mer om Hubbens verksamhet och aktuella öppettider på vår webbplats.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av