Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan

Lustenrundan

Forshaga kommun tillsammans med utställare, samarbetspartners och eldsjälar håller årligen i konst- och hantverksrundan Lustenrundan.

Med anledning av coronapandemin kommer årets konstrunda inte ta form som traditionen lyder. Konstrundan är inställd men under den sista helgen i augusti finns ändå möjlighet att uppleva lokal konst på olika vis.

Digital utställning

Den 29 augusti kommer en digital utställning att publiceras här på forshaga.se/lustenrundan. Där finns flera utställare representerade med utvalda verk. Om du vill veta mer om någon är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hittaut under Lustenrundan

I friskvårdsatsningen Hittaut Forshagas app kommer det under helgen 29-30 augusti att publiceras nya unika checkpoints. Dessa checkpoints leder dig som deltagare till olika konstverk och utställare i Forshaga kommun. Målet är att hitta dessa checkpoint och registrera dem i appen eller på Hittauts webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla som registrerar checkpoints under konsthelgen är med i utlottningen av verk från Lustenrundan-utställare.

Öppna ateljéer

Några utställare har valt att hålla sina lokaler öppna i egen regi den sista helgen i augusti. Vilka dessa är kommer att publiceras på forshaga.se/lustenrundan.

Om Lustenrundan

Lustenrundan är en konstupplevelse som sträcker sig sig från söder till norr genom Forshaga kommun. Utställarna består av alltfrån amatörer till professionella och platserna de ställer ut på är både i hemmamiljö och på offentliga mötesplatser.

Ta chansen att njuta av konst, fika, aktiviteter och trevligt sällskap i sensommaren! 

Kontakt

Anna Olin - projektledare Lustenrundan 2020
E-post: lustenrundan@forshaga.se
Telfon: 054-17 20 51

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-07-29 av

Genvägar

Sidan uppdaterad:

2020-07-29