Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Forsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Forsatta problem med trygghetslarmen

Fritidsgård, Hubben

Hubben är kommunens ungdomsverksamhet som består av ungdomsgård, temakvällar och andra aktiviteter.

Hubbens verksamhet sker på Hubben på Kulturhuset i Deje, på Lärcenter i Forshaga samt på andra ställen så som sporthallar, skateparken och andra utomhusaktiviteter. Vi gör även resor till roliga ställen så som Liseberg, Boda Borg, Comic Con och Snowcamp.

Fritidsgård

På Kulturhuset i Deje finns kommunens fritidsgård Hubben. Varje fredag hålls Hubben öppen. Kom förbi för att spela pingis, tv-spel, spela kort, pyssla eller bara hänga med oss och dina kompisar.

Fritidsgårdskvällar erbjuds även på Lärcenter i Forshaga då Hubben varje torsdag håller Kul-lagets hemvist öppen. Kom och häng med oss då!

Ålder

Fritidsgården vänder sig till ungdomar från årskurs 7 och upp till 20 år.


Öppettider Hubben

Kulturhuset, Deje


Fredagar

17.00-23.00

Lördagar

17.00-23.00


Fältverksamhet

Ungdomssamordnarna kommer även att finnas närvarande i form av fältverksamhet. Du kommer att kunna möta dem vissa fredagar och lördagar i Deje och Forshaga från klockan 22.00 till sent.

Vill du komma i kontakt med någon av dem kan du ringa eller SMS:a till dem.
Pär Ekberg, 076-725 33 71
Kim Jensen, 076-725 32 05

Du kan även nå fältarna via telefonnummer 076-725 34 85

Deltagande för aktivitet med Hubben

Vi har sammanställt en blankett "Deltagande för aktivitet med Hubben" som behöver lämnas in till någon av ungdomssamordnarna eller husvärdarna på Lärcenter om ditt barn ska delta i någon av våra aktiviteter. Det är en säkerhet för både dig och oss så att vi vet att vi har målsmans godkännande för att ditt barn/ungdom deltar. Vi behöver också ha kontaktuppgifter och övrig information (allergier och liknande information) om vi skulle behöva kontakta er av någon orsak. Blanketten finns under E-tjänster och blanketter.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-10-13 av