Till startsidan
Till startsidan
Skog

Hela Värmland på ett ställe

Driver du ett besöksmål eller arrangerar ett evenemang i Forshaga kommun? Genom att synas på Visit Värmlands webbplats är du kostnadsfritt en del av kampanjer och marknadsföring lokalt, nationellt och internationellt.

Låt oss berätta om allt spännande, roligt och vackert vår plats har att erbjuda. Genom att skicka in text, bild och övriga uppgifter via nedanstående formulär blir ditt besöksmål eller evenemang synligt för fler, helt kostnadsfritt.

Bli synlig för fler

Informationen som du skickar in i formuläret nedan kommer bli synligt på Visit Värmlands webbplats. Från visitvarmland.com hämtar vi också information till bland annat evenemangskalendern på forshaga.se.

Vi går igenom det du skickat in och kan komma att göra mindre ändringar innan vi publicerar. Publiceringen sker inom fem arbetsdagar.

Kontakt

Kontakta oss om du har frågor eller vill uppdatera befintligt material.

Besöksservice, Forshaga lärcenter
Telefon 054-17 23 59
E-post tourism@forshaga.se

Vad vill du publicera? * (obligatorisk)


Vad vill du publicera?
Ange den rubrik du önskar på ditt besöksmål, aktivitet eller ditt evenemang

Ange adressen eller platsen för ditt besöksmål, aktivitet eller ditt evenemang

Beskriv kort ditt besöksmål, aktivitet eller ditt evenemang

Ange information som är bra för besökaren att känna till; datum, kostnad, målgrupp, anmälan/bokning och annan viktig information.

Berätta gärna hur tillgängligheten ser ut vid ditt besöksmål, din aktivitet eller ditt evenemang. Till exempel om det finns parkering och toalett som är anpassade för rullstol.

Kontaktuppgifter till den som kan berätta mer om besöksmålet, aktiviteten eller evenemanget. Namn, telefonnummer och e-post.

Ange en webbsida och/eller en Facebook-sida där besökaren kan läsa mer

Bifoga en bild som marknadsför det du vill berätta om, inte logotyper. Tänk på att ha godkännande från fotograf och personer på bilden. Om du bifogar en bild ska den vara minst 640 pixlar bred och 480 pixlar hög i jpeg-format. Endast liggande bilder fungerar.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av