Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-28. Fram till och med 29 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Föreslå evenemang

Här kan du tipsa oss om evenemang där du är arrangör. Fyll i så mycket information som möjligt så att vi kan ta hand om ditt tips på bästa sätt.  

Vad händer när jag skickat in mitt evenemangsförslag?

Efter ungefär två arbetsdagar kommer ditt tips med i evenemangskalendern på forshaga.se. Om evenemanget bedöms vara av regionalt eller nationellt intresse publiceras det också på visitkarlstad.se och visitvarmland.se. Då behöver du skicka med en bild.

Det är ur evenemangskalendern som vi hämtar evenemang till kommuntidningen Kontakten, Facebook och till den digitala informationsskylten vid Lyckan, riksväg 62.

Vid frågor om evenemangskalendern eller ändringar i befintligt evenemang kontakta husvärdarna på lärcenter, telefon 054-17 23 59.

Personuppgiftshantering

De personuppgifter du lämnar till oss behöver vi för att administrera ditt evenemang. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagstiftning och den lagliga grunden samtycke. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta husvärdarna på lärcenter, telefon 054-17 23 59. Du kan också kontakta vårt dataskyddsombud, e-post: dataskyddsombud@forshaga.se

Det är kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Vi har kvar dina uppgifter den tid som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter.
Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss

*obligatoriska fält


ArrangörKontaktpersonBifoga dokument eller bild


Dina kontaktuppgifter: * (obligatorisk)

Dina kontaktuppgifter:
Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-10-16 av