Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Lustenrundan

Forshaga kommun tillsammans med utställare, samarbetspartners och eldsjälar håller årligen i konst- och hantverksrundan Lustenrundan.

Både amatörer och professionella konstnärer är välkomna att ställa ut under konstrundan. Det är blandningen av utställare, konstformer och miljöer som skapar den unika upplevelsen!

Anmälan för Lustenrundan 2021 är öppe^fram till och med den 1 februari. Vi ser fram emot att möta utställare, samarbetspartners och besökare igen under konst- och hantverksrundan!

Hittaut under Lustenrundan

I friskvårdsatsningen Hittaut Forshagas app publicerades det under Lustenrundan 2020 nya unika checkpoints. Dessa var placerade vid olika konstverk och utställare i Forshaga kommun. Målet var att hitta dessa checkpoints och registrera dem i appen eller på Hittauts webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla som registrerade checkpoints under konsthelgen var med i utlottningen av verk från Lustenrundan-utställare. Detta samarbete kommer fortsätta även under 2021.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av