Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Fortsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Fortsatta problem med trygghetslarmen

Höstlovsaktiviteter 2020

Här har vi samlat årets aktiviteter som arrangeras under höstlovet för barn och ungdomar i Forshaga kommun.

Aktiviteterna är för barn i grundskolan. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt med nya uppgifter, så håll koll!

Lär dig filma som ett proffs med iPads!

Gör videoklipp och animationer om det schystare mellanmålet! Som du sen får äta förstås. Vi lär oss greenscreen och kommer använda apparna iMovie och Stop Motion.

Aktiviteten vänder sig till dig som är 10 år och äldre. Inga förkunskaper krävs.

När: tvådagarskurs den 26 och 27 oktober, klockan 13:00-16:00
Var: Kulturhuset, Deje

Anmälan: anmäl dig genom att mejla till ulrika.thoren@forshaga.se,  senast den 19 oktober.

Måla och fika schysst hos Annelie

Annelies keramik & hobby bjuder tillsammans med Forshaga kommun in till en tvådagars höstlovsaktivitet med Fairtrade-tema. Vi ska måla betongrosor och bananer, som kommer användas i olika reklamsammanhang för Fairtrade, och fika med schysst Fairtrade-fika. Självklart kommer det även målas något som får tas med hem!

Mer information fås vid anmälan. Det finns 12 platser, så anmäl dig redan idag för att inte missa din plats.

Välkomna!

När: tvådagarskurs den 28 och 29 oktober, klockan 10:00-13:00
Var: Annelies Keramik och Hobby, Storgatan 41B Forshaga

Anmälan: anmäl dig genom att mejla till a.keramikkurs@gmail.com,  senast vecka 42.

Kusligt på hembygdsgården i Skived

På måndag, tisdag och onsdag (den 26-28 oktober) är det kusligt på hembygdsgården i Skived. Kom dit när det är kväll och mörkt (eller på dagen). Ta med ficklampa och smyg runt på gården och leta hemskheter om du törs?! På trollstigen finns det tipspromenad och kanske ett och annat spöke. Kaféet är öppet tisdag och onsdag kl. 9.00 - 13.00. Där erbjuds pumpapaj med vispad grädde & kaffe, te eller saft 40 kr.

Pippi-quiz med Bibliotek Värmland

I år fyller Pippi Långstrump 75 år, hurra! Vad kan du om Pippi? Testa dina kunskaper i Bibliotek Värmlands livesända digitala quiz och lyssna på spännande fakta om Pippi. Quizet passar alla barn (framför allt i åldern 5-10 år) och allt du behöver är något att anteckna på.

När: Tisdag 27 oktober kl. 11.00
Var: Sök på Bibliotek Värmland på Youtube eller följ direktlänken till Pippi-quizzet: https://youtu.be/f6IpkfW619wlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

LAN på Hubben i Deje

Kom till Hubben och lana dig genom natten från torsdag den 29 oktober klockan 19.00 fram till klockan 07.00 på fredag morgon. Ta med dig egen dator eller tv-spel samt de sladdar du behöver för att kunna delta. Hubben bjuder på tacos.

Begränsat antal platser så anmäl dig snart för att få plats. Anmäl dig genom att hämta en lapp om deltagande hos någon av ungdomssamordnarna eller på kafeterian på Dejeskolan. Lappen ska fyllas i av vårdnadshavare som då godkänner att du får delta i lanet. Anmälan görs senast den 28 oktober. 

Kontakt: Pär Ekberg, par.ekberg@forshaga.se, 076-725 33 71 eller Kim Jensen, kim.jensen@forshaga.se, 076-725 32 05

Öppettider på Hubben

Under höstlovet håller fritidsgården Hubben öppet både onsdag, fredag och lördag från klockan 17.00 fram till klockan 23.00. På fredag firar Hubben också Halloween så då kommer gården se lite annorlunda ut och erbjuda spökliga aktiviteter. Hubben är för dig som går i årskurs 7 och upp till 20 år.

Pyssel på biblioteket

På biblioteket i Forshaga och i Deje finns det pyssel och målarbilder inför halloween och höstlovet. Välkommen in och hämta!

Skridskoåkning på Ängevi

Under höstlovet finns flera tillfällen att åka skridskor i Ängevi ishall, med och utan klubba. Tider som ishallen har öppet för allmänhetens åkning hittar du i Forshaga IF:s schema. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Simhallen i Deje

Under höstlovsveckan, vecka 44, har simhallen fler öppettider för dig som vill bada på lovet. Aktuella öppettider hittar du på simhallens webbsida.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-10-26 av

Sidan uppdaterad:

2020-10-26