Till startsidan
Till startsidan
Illustration av ungdomar som sitter och tittar på sina telefoner
ungdomsappen.se logotyp

Genom Ungdomsappen.se kan du boka plats på våra aktiviteter, boka rum, spel och ha koll på vad som händer hos oss.

Var med oss på Hubben även i telefonen genom att ladda ner appen Ungdomsappen.se gratis via AppStore eller Google Play. I appen ska du registrera dig och skapa ett konto, sedan söker du efter Hubben Forshaga för att få tillgång till våra rum, spel och aktiviteter. Som vårdnadshavare godkänner du att ditt barn registrerar sig på appen och genom det får du också en inblick i verksamheten.

All information, aktiviteter och kontaktuppgifter till personal är tillgängliga för alla. Du behöver däremot registrera ett konto om du vill använda appen för till exempel boka rum eller spel.

Alla är välkomna till oss, med eller utan app. Du måste alltså inte ha Ungdomsappen för att besöka Hubben. 

Genom Ungdomsappen kan du som besökare eller vårdnadshavare ta del av dagsaktuell information om Hubbens verksamhet. Du kan anmäla dig till våra aktiviteter direkt i appen. Du kan även chatta med en oss som jobbar på Hubben, direkt i appen.

När du besöker Hubben kan du läsa av en QR-kod för att registrera ditt besök hos oss, på så vis lär vi känna varandra mer och vi har koll på hur många som besöker Hubben varje vecka. Via appen kan du även boka rum, pingisrack och tv-spel med mera inför sitt besök eller på plats. Vi ser då tydligt när något är utlånat och även när det är tillbakalämnat.

Framöver hoppas vi på att hitta flera samarbeten med föreningar och företag som ska bli förmåner för dig via appen.

När du har laddat ner appen ska du registrera ett konto. Du kan skapa ett konto hemma eller få hjälp på Hubben. Såhär gör du:

  1. Ladda ner Ungdomsappen till din telefon. Appen finns både för Iphone och Android och är gratis.
  2. Registrera konto genom att ange namn, kön, telefonnummer, ålder, e-postadress och lösenord.
  3. Välj Hubben som din mötesplats
  4. Registrera din profil
  5. Registrera en målsman (det räcker med en)
  6. Målsman godkänner genom Bank-ID

Instruktionsfilm om hur du registrerar konto på ungdomsappen.se

Om du behöver hjälp med registrering eller om du inte har en smartphone, har skyddad identitet eller om vårdnadshavare saknar Bank-ID, kontakta oss på Hubben så hjälper vi dig.

Om något skulle hända dig kan vi på Hubben enkelt kontakta din målsman om du lagt in det i appen. Du lägger till en målsman genom att klicka på “Min profil” ikonen, längst ner till höger i appen. Klicka sedan på “Lägg till målsman” och fyll i informationen. Du kommer få frågan om din målsmans personnummer men om din målsman saknar personnummer, eller om du inte vet vad det är, behöver du inte fylla i det.

Fråga gärna oss om hur appen fungerar och be oss visa hur du använder den. Behöver du hjälp med att ladda ner ungdomsappen.se eller att registrera ett konto så kan vi hjälpa dig på Hubben. Prata även med oss om du inte har en smartphone, har skyddad identitet eller om din målsman saknar BankID.

Kontaktuppgifter till oss på Hubben

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2022-12-01