Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Föräldrakurs, barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

ICDP-kurs för dig som har barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning startar våren 2020.

Vi träffas vid tio tillfällen. Varje tillfälle har ett eget tema. Ett tillfälle bjuder vi in en extern föreläsare kring ett aktuellt tema med diskussion efteråt.

Vi går igenom grunden i ICDP/vägledande samspel där fokus ligger på att hitta ett positivt förhållningssätt i bemötande med barnen, ser på filmer, diskuterar i mindre och större grupper, praktiska tips och övningar.

  • Du blir stärkt i föräldrarollen
  • Du bygger upp ett mer positivt samspel med dina bar
  • Du får redskap att förebygga konflikter
  • Du som förälder kan ta upp frågor kring ditt barn och föräldraskapet

Det kommer att ges mycket tid för dela egna erfarenheter och frågor som är extra aktuella för den här gruppen. Vi håller till i LSS-enhetens konferensrum, Slottsvägen 8a. Cirka 12 deltagare. Vid behov får förskole- och fritidshemsplats användas under kursens gång.

Tid och plats

Plats: LSS-enhetens konferensrum, Slottsvägen 8a
Tid: Kursen startar torsdag den 19 mars kl. 13.30-15.30 och vi träffas 10 torsdagar sammanlagt med uppehåll för påsklov vecka 16.

Kostnadsfritt, fika till självkostnadspris. Begränsat antal platser.

Anmälan

Eva Lehtonen
Telefon: 054-17 23 58
E-post: eva.lehtonen@forshaga.se


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-01-17 av

Sidan uppdaterad:

2020-01-17