Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Enskild regi

Förskolan Kulskolan

Kulskolan är en förskola med egen pedagogik för att ge barnet möjlighet till en bra start i livet. Kulpedagogiken med individanpassat lärande ger varje barn möjlighet att lära sig på sitt unika sätt. Att helheten, både kropp och knopp, är viktig för att barnet ska tycka att det är roligt att lära sig. Medveten pedagogik, intresserade pedagoger, lugn och harmonisk miljö, bra mat är viktiga ingredienser för att ge barnet möjligheten till roliga och lärorika dagar på förskolan. Kulskolans pedagoger ger barnet möjlighet att bli nyfiken på kunskap för fortsatt lärande i livet samt klara av framtidens utmaningar och blivande yrken. 

KUL =
Kreativitet & Kunskap
Uppmuntra & Utveckla
Leka & Lära

Rektor: Lovisa Florebrandt, telefon: 0726-42 16 66
Telefonnummer till förskolan: 0703-05 70 57 
E-post: kulskolan@hotmail.com
Besöksadress: Skivetorpsgatan 7, 667 34 Forshaga
Webbplats: www.kulskolan.se

-----------------------

Förskolan Pingstliljan

Pingstliljan i centrala Forshaga är en enskild förskola med kristen profil. Barnen placeras via kommunens kö. Du ansöker till via webbansökan eller blankett. 

Verksamhetsansvarig är Ulrika Jansson 
Telefonnummer till förskolan: 070-259 24 66
Besöksadress: Geijersgatan 24 B, 667 30 Forshaga
Postadress: Box 21, 667 21 Forshaga

-----------------------
För att driva förskoleverksamhet och fritidshem krävs godkännande av den kommun där den bedrivs enligt skollagen 2a kap. 13 §. För att verksamheten ska godkännas krävs att den har god kvalitet och säkerhet och uppfyller de krav som anges i 2a kap. 13 §. Enskilda verksamheter har samma villkor som  kommunala. Kontakta barn- och utbildningsförvaltningen, för att få veta mer om verksamhet i enskild regi.

Webbplats: www.pingstliljan.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2019-10-02