Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Skolområde Ullerud

Här hittar du information om barnomsorgen i Deje och Olsäter. Här finns barn mellan 1 och 5 år på sammanlagt nio förskoleavdelningar. Våra förskolor är Arbetsmyran, Solåker, Uttern och Vitsippan.

Inom vårt skolområde tycker vi det är viktigt
- att barnen är ute varje dag i olika miljöer
- att barn och föräldrar trivs hos oss
- att barnen är trygga och tror på sig själva
- att visa respekt för varandra
- att ha en uppmuntrande miljö för att stimulerar barnens kreativitet.

Tredagarsmetoden vid inskolning

De flesta förskolor i Ulleruds skolområde tillämpar tredagars metoden vid inskolning av nya barn. Tredagars metoden är en föräldraaktiv inskolning som innebär att vårdnadshavare är med sitt barn på förskolan på heltid i tre följande dagar. Vårdnadshavare finns med hela dagen med sitt barn och de deltar i alla situationer som uppstår på förskolan

Den fjärde dagen lämnas barnet hos personalen på förskolan och då sker ett tydligt och kort avsked mellan förälder och barn.

Metoden innebär att barnet under den korta inskolningen inte behöver oroa sig för att bli lämnat och då i lugn och ro kan vänja sig vid förskolans rutiner och miljö.

Skolledning

Patrik Vennerström Rektor åk 4-9
Tel: 0552-447 04

Maritha Schölin-Hagström Rektor för förskolan
Tel: 0552-447 03

Jennie Lindman, Rektor Dejeskolan åk F-3, Särskolan, och Olsätersskolan F-5 samt  Fritidshem
Tel: 0552-447 02

Siv Falk, Skoladministratör
Tel: 0552-447 00

Besöksadress: Studievagen 7, 669 32  Deje
Postadress: Forshaga kommun, Box 93, 667 22  Forshaga 

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-08-28 av

Sidan uppdaterad:

2019-08-28