Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-04-03
Klarälvsbanan avstängd mellan Kvarntorp och Deje på grund av nedfallna träd.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd mellan Kvarntorp och Deje på grund av nedfallna träd.
2020-04-03
Vattenläcka Deje
Vattenläckan berör boende på Forstjärnsvägen.
Läs mer om Vattenläcka Deje

Fritidsgård, Hubben

Hubben är kommunens ungdomsverksamhet som består av ungdomsgård, temakvällar och andra aktiviteter.

Hubbens verksamhet sker på Hubben på Kulturhuset i Deje, på Lärcenter i Forshaga samt på andra ställen så som sporthallar, skateparken och andra utomhusaktiviteter. Vi gör även resor till roliga ställen så som Liseberg, Boda Borg, Comic Con och Snowcamp.


Fritidsgård

På Kulturhuset i Deje finns kommunens fritidsgård Hubben. Varje fredag hålls Hubben öppen. Kom förbi för att spela pingis, tv-spel, spela kort, pyssla eller bara hänga med oss och dina kompisar.

Fritidsgårdskvällar erbjuds även på Lärcenter i Forshaga då Hubben varje torsdag håller Kul-lagets hemvist öppen. Kom och häng med oss då!

Ålder

Fritidsgården vänder sig till ungdomar från årskurs 7 och upp till 20 år.

Obeservera!

Hubben håller stängt då risk för smittspridning av coronaviruset råder. Istället kommer Hubbens ungdomssamordnare finnas närvarande utomhus i Forshaga och Deje.


Öppettider Hubben

Kulturhuset, Deje


Onsdag

17.00-21.00

Fredagar

17.00 - 23.00

Forshaga Lärcenter, Kul-lagets hemvist

Torsdagar

17.00 - 21.00


Varje onsdag klockan 14.30-16.00 är du som går i årskurs 6 välkommen till Hubben. Det är en chans för dig att se hur det är på ungdomsgården, träffa ungdomssamordnarna och kanske hitta en ny vän!

Deltagande för aktivitet med Hubben

Vi har sammanställt en blankett "Deltagande för aktivitet med Hubben" som behöver lämnas in till någon av ungdomssamordnarna eller husvärdarna på Lärcenter om ditt barn ska delta i någon av våra aktiviteter. Det är en säkerhet för både dig och oss så att vi vet att vi har målsmans godkännande för att ditt barn/ungdom deltar. Vi behöver också ha kontaktuppgifter och övrig information (allergier och liknande information) om vi skulle behöva kontakta er av någon orsak. Blanketten finns under E-tjänster och blanketter.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-04-02 av