Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-09-17
Klarälvsbanan avstängd i Forshaga
Uppdaterad 2020-09-23. Fram till och med 28 september är Klarälvsbanan avstängd sträckan på bron över Klarälven i Forshaga. Orsaken är arbete med fjärrvärmeledning.
Läs mer om Klarälvsbanan avstängd i Forshaga

Fritidsgård, Hubben

Hubben är kommunens ungdomsverksamhet som består av ungdomsgård, temakvällar och andra aktiviteter.

Hubbens verksamhet sker på Hubben på Kulturhuset i Deje, på Lärcenter i Forshaga samt på andra ställen så som sporthallar, skateparken och andra utomhusaktiviteter. Vi gör även resor till roliga ställen så som Liseberg, Boda Borg, Comic Con och Snowcamp.

Fritidsgård

På Kulturhuset i Deje finns kommunens fritidsgård Hubben. Varje fredag hålls Hubben öppen. Kom förbi för att spela pingis, tv-spel, spela kort, pyssla eller bara hänga med oss och dina kompisar.

Fritidsgårdskvällar erbjuds även på Lärcenter i Forshaga då Hubben varje torsdag håller Kul-lagets hemvist öppen. Kom och häng med oss då!

Ålder

Fritidsgården vänder sig till ungdomar från årskurs 7 och upp till 20 år.


Öppettider Hubben

Kulturhuset, Deje


Fredagar

18.00-22.00

Lördagar

18.00-22.00

 

Obs!

Vecka 34 och 35 är Hubben i Deje stängd. Personalen ska istället röra sig runt i kommunen på de platser som ungdomarna finns, det vi kallar "att fälta". På så sätt kan vår personal se hur ungdomarna har det på kvällen/natten.

Fältverksamhet

Ungdomssamordnarna kommer även att finnas närvarande i form av fältverksamhet. Du kommer att kunna möta dem vissa fredagar och lördagar i Deje och Forshaga från klockan 22.00 till sent.

Vill du komma i kontakt med någon av dem kan du ringa eller SMS:a till dem.
Pär Ekberg, 076-725 33 71
Kim Jensen, 076-725 32 05

Deltagande för aktivitet med Hubben

Vi har sammanställt en blankett "Deltagande för aktivitet med Hubben" som behöver lämnas in till någon av ungdomssamordnarna eller husvärdarna på Lärcenter om ditt barn ska delta i någon av våra aktiviteter. Det är en säkerhet för både dig och oss så att vi vet att vi har målsmans godkännande för att ditt barn/ungdom deltar. Vi behöver också ha kontaktuppgifter och övrig information (allergier och liknande information) om vi skulle behöva kontakta er av någon orsak. Blanketten finns under E-tjänster och blanketter.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-08-21 av