Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-07-10
Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.
Förbrukningen av dricksvattnet är fortfarande på relativt hög nivå men eftersom den är stabil väljer vi att släppa på bevattningsförbudet från och med fredag 10 juli. Vi uppmanar alla att använda vattnet med stor försiktighet även i fortsättningen. Märker vi att förbrukningen återigen ökar för mycket kan vi bli tvungna att återinföra förbudet.
Läs mer om Från och med idag häver vi bevattningsförbudet. Vi uppmanar dig samtidigt att vattna med försiktighet även i fortsättningen.

Obekväm arbetstid

Barn vars vårdnadshavare har sin arbetstid förlagd utanför den ordinarie förskolans öppettider erbjuds omsorg på obekväm arbetstid.

Öppettider

Öppethållandet på våra förskolor och fritidshem är kl 06.00-18.00. Har du behov av barnomsorg på andra tider kan det finnas en möjlighet till barnomsorg vardagar klockan 05.30 – 06.00 och klockan 18.00 – 22.30.

Förskola

Barn som har ett regelbundet behov av barnomsorg utöver ordinarie öppettider kan ansöka om plats på obekväm arbetstid. Om ansökan blir beviljad får barnet sin ordinarie placering på Gullvivans förskola i Grossbol.

Fritidshem

Barn som har ett regelbundet behov av skolbarnomsorg utöver ordinarie öppettider kan ansöka om fritidsplats på obekväm arbetstid. Fritidshemsverksamhet under denna tid bedrivs på förskolan Gullvivan i Grossbol. Vårdnadshavaren ansvarar för elevens transport från skolan till Gullvivan.

Ansökan

Ansökan om barnomsorg görs via e-tjänst och ska kompletteras med intyg från arbetsgivare samt aktuellt schema. Tänk på att det som alltid är en handläggningstid för ansökan samt eventuellt kö. Ansökan gör du på mina sidor (E-tjänst barnomsorg, ansökan)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-01-30 av


Kontakt

Förvaltningshandläggare
Josefin Grönkvist
tel 054-17 20 84
e-post: josefin.gronkvist@forshaga.se.

Sidan uppdaterad:

2020-01-30