Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Dejeskolan

Skolan ligger på Dejefors i direkt anslutning till natur och simhall. Inom  gångavstånd från skolan ligger kommunens Kulturhus, som skolan samarbetar med. Där finns också biblioteket i Deje.

Dejeskolan har verksamhet för elever i grundskolan från förskoleklass till årskurs nio. Vi har också särskola och träningsskola. Varje elev tillhör ett av skolans fem arbetslag. Vi strävar efter en gemensam syn på kunskap där elevens utveckling och trygghet sätts i fokus. Värdegrundsarbetet, där trygghet är en del, sker utifrån "Ullerudsandan". I anslutning till skolan finns tre fritidshem - två för yngre skolbarn till och med årskurs 1 och ett för de äldre barnen.

Telefon till expeditionen: 0552-447 00
Besöksadress: Studievägen 7, 669 32 Deje
Postadress: Box 93, 667 22 Forshaga

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Informationsägare:

Sidan uppdaterad:

2019-04-16