Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

InfoMentor

På alla skolor i Forshaga kommun finns Infomentor Hub, där du som vårdnadshavare ges möjlighet att följa ditt barns skolgång och utveckling och se vad som händer i skolan.

På alla skolor i Forshaga kommun finns Infomentor Hub, där du som vårdnadshavare ges möjlighet att följa ditt barns skolgång och utveckling och se vad som händer i skolan.

InfoMentor Hub är också en digital kommunikationskanal mellan skola, elev och vårdnadshavare som förenklar din kontakt med skolan.

Du kan ta del av nyheter, kalenderhändelser, schema, kontaktuppgifter till pedagoger bland annat.

Som användare kan du välja att logga in på en dator eller ladda ner appen till din telefon.

Du som vårdnadshavare logga in på Infomentor Hub med de uppgifter du fått från skolan. Om du laddar ner appen i din telefon skapar du en fyrsiffrig pin kod för att logga in.

Notifieringar

I appen kommer du att få notifieringhar som gör att du kan ha full koll på allt som händer på skolan. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer du till motsvarande plats i InfoMentor Hub.

Säkerhet

Informationen som finns i Informentor Hub skickas krypterad över internet och servrarna som informationen lagras i står i väl bevakade och skyddade driftcentraler. Du som vårdnadshavare kan öka den säkerheten genom att att använda ett starkt lösenord som innehåller tecken, siffror och bokstäver och hålla detta lösenord hemligt.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av