Till startsidan
Till startsidan
2023-09-13
Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system
Läs mer om Webbkarta går inte att nå på grund av byte av system

InfoMentor

På alla skolor i Forshaga kommun används Infomentor , där du som vårdnadshavare ges möjlighet att följa ditt barns skolgång och utveckling och se vad som händer i skolan.

På alla skolor i Forshaga kommun används Infomentor, en lärplattform där du som vårdnadshavare ges möjlighet att följa ditt barns skolgång och utveckling och se vad som händer i skolan.

InfoMentor är också en digital kommunikationskanal mellan skola, elev och vårdnadshavare som förenklar din kontakt med skolan.

Du kan ta del av nyheter, kalenderhändelser, schema, kontaktuppgifter till pedagoger bland annat.

Som användare kan du välja att logga in på en dator eller ladda ner appen till din telefon.

Du som vårdnadshavare logga in på Infomentor med bankId eller inloggningsuppgifter du fått från skolan.

Notifieringar
I appen kommer du att få notifieringhar från systemet. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer du till motsvarande plats i InfoMentor.

Säkerhet

Informationen som finns i Informentor Hub skickas krypterad över internet och servrarna som informationen lagras i står i väl bevakade och skyddade driftcentraler. Du som vårdnadshavare kan öka den säkerheten genom att att använda ett starkt lösenord som innehåller tecken, siffror och bokstäver och hålla detta lösenord hemligt.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av