Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-10-19
Fortsatta problem med trygghetslarmen
De störningar på trygghetslarm som vi haft under förra veckan har fortsatt. Problemet ligger i en fördröjning av larmen. Leverantören arbetar för att lösa problemet. Vid akuta fall kontakta SOS Alarm på 112.
Läs mer om Fortsatta problem med trygghetslarmen

Gymnasium

Forshaga kommun har ingen egen gymnasieskola, elever från kommunen går i olika gymnasium främst i Värmland. Genom ett samverkansavtal mellan de värmländska kommunerna får elever från Forshaga fritt söka gymnasieskolor i Värmlands län.

Viktig information till dig som har Buss-/ tågkort

Buss-/ tågkort är en värdehandling och det är personligt. Det är viktigt att du har med alla tre delar när du använder ditt Buss-/ tågkort.

Läs mer i Viktig information om Buss-/ tågkortPDF

Buss-/ tågkort gäller i hela länet, dygnet runt, alla dagar i veckan under Perioden 15 augusti till 15 juni med undantag för jullovet.

 

Gymnasieskola i Värmland

Gymnasium.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns information om Värmlands alla gymnasieskolor och gymnasieprogram samlade på en plats. Elever kan även söka till nationella program och inriktningar i andra kommuner. De tas då in först om det blir lediga platser (frisök). Ytterligare information om nationella program, gymnasium och studiemedel hittar du under "Gå direkt till". Kontaktuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till gymnasieskolorna i Karlstad.

Gymnasieskola i Karlstad

De flesta av kommunens gymnasieelever går i någon av Karlstads skolor. Vill du veta mer om vilka skolor som finns i Karlstad, vilka inriktningar, kontaktuppgifter och hur man ansöker finns information på Karlstads kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ForshagaAkademin, gymnasiefriskola

I Forshaga finns en gymnasiefriskola med riksrekrytering (Forshaga Akademin) med fyra inriktningar. ForshagaAkademinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, kontaktuppgifter, vilka inriktningar som finns att välja, etc finns att läsa på deras webbplats.

Ansök till gymnasiet i Värmland och Åmål

Du ansöker till gymnasiet i Värmland och Åmål via Webbansökan gymnasieantagningen länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller ansökan gymnasiet via blankettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Elevinflytande och individuella uppföljningsplaner

På respektive gymnasieskola kan du läsa mer om hur man arbetar med elevinflytande och de individuella uppföljningsplanerna. Läs mer på Karlstad kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hitta och jämnför gymnasieskolor

Hitta och jämnför olika gymansieskolor på Karlstads kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Betyg

Beställning av betygskopior gör du i den kommun du gick gymnasium i. Beställning av betygskopior.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2020-02-28 av