Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-01-15
Edebybron avstängd 15-17 januari
Från och med lunchtid fredag 15 januari kommer bron över Klarälven vid Edeby att stängas av. Preliminärt gäller detta till och med söndag 17 januari. Avstängningen är en säkerhetsåtgärd under arbetet med att försöka lösa upp den ispropp som bildats i älven. För att göra detta kommer vi att gräva i isen med hjälp av grävmaskin som står på pontoner. Isproppen är cirka 700 meter lång men inte lika tjock hela sträckan. Arbetet kommer att pågå dygnet runt.  
Läs mer om Edebybron avstängd 15-17 januari

Se individuell studieplan och betyg

Din individuella studieplan innehåller bland annat information om vilka kurser du har läst, läser just nu eller kommer läsa hos oss i framtiden. Du kan se dina betyg, antagningsstatus, information om din ansökan och information som anges av studie- och yrkesvägledare.

Du kan själv se och skriva ut din studieplan och de betyg du har fått i kurser du läst hos oss genom att logga in i webbportalen för Forshaga Vuxenutbildning.

Logga in med mobilt BankID genom att klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När du har loggat in behöver du klicka på "Studieplan" och "Visa studieplan".

Under rubriken "Studieplan" ser du information om dina ansökningar, utbildningsmål samt kurser och status för kurser. För kurser som är avklarade syns även vilket betyg du har fått.

Du kan skriva ut din studieplan genom att klicka på "Skriv ut" i övre vänstra hörnet på sidan.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad:  avJohan Ardhamre
systemadministratör
054-172242