Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Uppleva och göra

Vill du låna bok, arrangera festival, få information om var du kan njuta av naturen, hitta till simhallen och sporthallarna eller veta hur vi jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter i Forshaga kommun? 

På de här sidorna har vi samlat information om våra bibliotek, simhall, Kulturhuset, turistinformation, träffpunkt för unga, ungdomsaktiviteter, motions- och idrottsanläggningar, information om vårt rika föreningsliv och den allmänna kultur- och fritidsverksamheten.

Inom kultur- och fritidsområdet samarbetar kommunen ofta med föreningar, studieförbund och organisationer.

Starkt föreningsliv

Vi är stolta över föreningslivet. Vi har över 100 föreningar. Alla dessa tillsammans stärker bilden av Forshaga som en aktiv kommun. Gå direkt till föreningsregistret. 

Fiske, konst och bilfri cykelled

Vi hjälper lätt till med att fylla din tid, såväl kulturellt som genom härlig natur. Här finns fina vandringsleder, evenemang inom både kultur och idrott, den bilfria cykelleden Klarälvsbanan, sjöar, Kulturhus och kulturskola, fiskevatten och skidspår. Eller varför inte njuta av konst eller luncha i den vackra miljön vid Gamla Kraftsationen i Deje.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Forshaga kommun ingår i Karlstadsregionen

Tillsammans med Grums, Hammarö, Karlstads och Kils kommuner ingår Forshaga kommun i Karlstadsregionen. Vi samarbetar bland annat inom turismfrågor. Till exempel har vi en gemensam besökswebbplats för turistinformation och en gemensam symbol och varumärke = °Karlstad, varmt välkommen.

Forshaga kommuns mål med kultur och fritid

Forshaga kommun vill medverka till att ge en bra service och ett brett utbud, både till dig som är kommuninvånare till dig som besöker oss. Vår ambition är att alla ska få tillgång till god kultur och en meningsfull fritid.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2017-06-16

hjärta händer på festival

Gå direkt till


Karlstadsregionens officiella besökswebb

Klicka på logotypen för att komma dit.

Sidan uppdaterad:

2017-06-16

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00