Till starsidan
Till starsidan
Två män sitter med leenden och dricker kaffe, ett barn äter äpple och en hund tittar nyfiket på barnet.

Startsidan

Nyheter

  • På lördag är det äntligen dags för Vardagsliv Vardagsliv invigs med godisregn och dans. Mässan fortsätter med ett fullspäckat program, finfina mässerbjudanden, prova på-aktiviteter och nallekalas för de minsta. Kom och upptäck allt bra, spännande, nyttigt, gott och roligt vår plats har att erbjuda! 
  • framsidan av Kontakten Snart landar Kontakten i din brevlåda Nästa vecka delas kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!
  • Varmt välkommen på anhörigdag Välkommen på Anhörigdag den 3 oktober i Forshaga Folkets hus. Under eftermiddagen kommer du ta del av ett antal intressanta föreläsningar. Du kommer också kunna träffa representanter för olika verksamheter inom kommunen. Vi bjuder på fika!

  • Boka din plats på Hubben, årskurs 4-6 Det är många som vill besöka mötesplatsen Hubben i Forshaga varje vecka. Förra veckan öppnade vi upp våra lokaler för mellanstadieelever, vi märkte då att det till och med är så många att vi inte kan ta emot alla samtidigt.