Till starsidan
Till starsidan
2022-08-19
Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
För att öka trafiksäkerhet och framkomlighet bygger Trafikverket om väg 62 till mötesfri väg på sträckan mellan Norra Sanna och norra infarten till Forshaga. I samband med ombyggnationen kommer vägen att stängas av och trafiken ledas om 22 augusti – 24 september.
Läs mer om Väg 62 förbi Forshaga avstängd för vägarbete 22 augusti – 24 september
2022-08-14
15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.
Läs mer om 15/8-23/8 utförs gräv och asfaltsarbeten på Klarälvsbanan.

Bygga, bo och miljö

Foto: brevlådor

Här kan du läsa om mycket som rör ditt boende. Det finns sidor om hur du söker bygglov, var du hittar återvinningsstationer och om dricksvattnet. Funderar du på att flytta till Forshaga kommun finns information samlad på sidan "Flytta hit".

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Bygga, bo och miljö

Vill du veta mer om sophämtningen och vilken dag tömningen sker på din gata kan du läsa om det på sidorna om sophämtning.

Du kan läsa om de lediga tomter som finns på lediga tomter.

Du hittar information om hur du söker bygglov och vad du behöver lämna in med din ansökan på bygglovsprocessen. Är bygglovsansökan komplett får du besked inom tio veckor.

Det beror på vad du ska bygga och hur lång handläggningstiden är. Du hittar mer information om våra bygglovsavgifter på vad kostar ett bygglov.

Nej, inget bygglov behövs för din värmepump. Däremot måste du skicka in en anmälan och få ett skriftligt tillstånd från miljökontoret. Hur du går tillväga kan du läsa på värmepump.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad:  av