Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-06-07
Bevattningsförbud från 7 juni
Från och med den 7 juni är det inte tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool. Bevattningsförbudet gäller tills vidare.
Läs mer om Bevattningsförbud från 7 juni
Foto: hjärta ritat på trädstam i lövskog

Startsidan

Nyheter

  • Idag finns det fler checkpoints att hitta Hittaut Forshaga har idag sitt andra extrasläpp av fler checkpoints i appen och ute i naturen. Nu kan du hitta extra checkpoints i norra Forshaga och i Visterud.
  • En bild av tidningens framsida Snart landar Kontakten i din brevlåda I mitten av veckan delas kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!
  • Sophämtning under midsommar Prezero hämtar inga sopor på midsommarafton utan hämtar fredagens sopor på torsdagen. För att de ska hinna med påverkar det även de som har hämtning onsdag och torsdag i midsommarveckan.
  • Fullmäktige ajournerat till den 15 juni Kommunfullmäktigemötet den 8 juni, hade under mötet stora tekniska problem. Fullmäktige beslutade ajournera mötet och återuppta det vid ett senare tillfälle. Ny tid för mötet är tisdag 15 juni klockan 18.30.