Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
Foto: kvist med frost

Startsidan

Nyheter

  • En bild av tidningens framsida Snart landar Kontakten i din brevlåda I mitten av nästa vecka delas kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!
  • Nu börjar byggarbetet på Åsmyren Endast 300 meter från centrum ligger Åsmyren, med skogen och älven som närmsta granne. Här vill vi skapa en fantastisk boendemiljö som är tillgänglig för alla. Under 2021-2025 kommer vi att få se fem flerfamiljshus växa fram med totalt 87 nya lägenheter.
  • Hjälp ett barn att hitta hem Alla barn kan inte bo hemma hos sina föräldrar. De behöver komma till en familj där de kan få trygghet, omsorg och kärlek. Just nu har vi flera barn som behöver hjälp och därför söker vi fler familjehem. Har du vad som krävs för att hjälpa ett barn?
  • Kvinna med en laptop i knät och en hund bredvid sig i soffan Enkät om att ta del av handlingar från oss Har du någon gång begärt ut handlingar från Forshaga kommun? Känner du till din rättighet att ta del av handlingar från kommunen? Vi vill ta reda på reda vilka behov och förväntningar som finns hos dig som invånare av att ta del av allmänna handlingar digitalt.