Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2020-06-03
Bevattningsförbud från 2 juni
Från och med den 2 juni är det förbud att vattna med slang eller att fylla sin pool. Bevattningsförbudet gäller tills vidare. Förbudet berör inte Mölnbacka och Olsäter.
Läs mer om Bevattningsförbud från 2 juni
Foto: Två händer formade till ett hjärta


Nyheter

  • Besök på äldreboenden 2020-06-04 Besök på våra äldreboenden Nu finns möjlighet att besöka närstående utomhus som bor på särskilt boende.
  • 2020-06-04 Annorlunda nationaldagsfirande I år håller vi ett omtänksamt avstånd till varandra. Självklart ska vi fira men i år blir det på ett annorlunda sätt. Vi har samlat massor av förslag på alternativ till det traditionella firandet, välkommen att botanisera!
  • 2020-06-02 Ökad samhällsspridning i vår kommun Just nu ser vi en ökad samhällsspridning av covid-19 i Värmland och Forshaga kommun. Coronaviruset har pågått under en längre tid men än är det inte över. Det är därför viktigt att vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer. Tillsammans kan vi bromsa smittan.
  • 2020-06-02 Bevattningsförbud Från och med idag den 2 juni är det förbud att vattna med slang eller att fylla sin pool. Bevattningsförbudet gäller tills vidare. Förbudet berör inte Mölnbacka och Olsäter.