Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Två glada män dricker kaffe, ett barn äter äpple med hund

Startsidan

Nyheter

  • Första spadtaget för nytt anpassat boende i Grossbol tas av Göran Adrian, kommunalråd, Pär Berglund, projektledare Elms Byggnadsfirma AB och Kenneth Eriksson, ordförande FABO. Första spadtaget för nytt anpassat boende i Grossbol Måndag 5 december togs första spadtaget för funktionsstödsboende i Grossbol med FABO som byggherre. Bygget innehåller lägenheter för eget boende och verksamhetslokaler för LSS.
  • Gamla kraftstationen Nytt avtal för Gamla kraftstationen i hamn Äntligen är parterna överens och vi har skrivit nya hyresavtal med både Fortum och Gamla kraftstationen. Sedan uppsägningen av avtalet i januari har vi arbetat metodiskt för att förhandla fram ett nytt avtal där parternas önskemål kunnat mötas.
  • Ordförandeklubba Välkommen till fullmäktige 29 november Välkommen till Forshaga kommunfullmäktiges möte tisdag 29 november klockan 18.30 i Forshaga lärcenter. Fullmäktiges möten är öppna för allmänheten.
  • framsidan av Kontakten Snart landar Kontakten i din brevlåda Den här veckan delas kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan läsa den här på webben. Trevlig läsning!