Till startsidan
Till startsidan

Jobb och praktik

Är du nyfiken på oss som arbetsgivare? Vi är runt tusen kollegor som arbetar i Forshaga kommun och inom de kommunala bolagen. Vi jobbar på ett 70-tal olika arbetsplatser inom olika verksamheter med vitt skilda uppdrag. Oavsett verksamhet så arbetar vi alla för samma sak: att Forshaga kommun ska vara en bra plats att bo, leva och verka på.

Vi vill gärna presentera vilka vi är - vi som ser till att allt rullar, varje dag - året om. Vi vill också visa platsen Forshaga kommun och alla de som bor, lever och verkar här, vårt rika föreningsliv, näringsliv, tätort och landsbygd, den vackra naturen och Klarälven som är vår ständiga följeslagare. 

Vårt uppdrag

Forshaga kommun är en av 290 kommuner i Sverige och ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns här. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. I vår vision Forshaga kommun 2040 – varmt välkommen står principerna bakom mänskliga rättigheter i centrum. Här ska alla känna sig välkomna, trygga och inkluderade. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare – varje dag!

En attraktiv arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare trivs och känner stolthet, engagemang och delaktighet. Vi vill erbjuda utvecklingsmöjligheter och anställningsvillkor så att du vill stanna kvar och utvecklas tillsammans med oss. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete i en trygg och välkomnande arbetsmiljö. Vi tror på ett aktivt medarbetarskap, ett ledarskap som bygger på tillit och vi vet att olikheter berikar.

Varmt välkommen!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Karta över Värmland

Gå direkt till

Följ oss på LinkedIn

Sidan uppdaterad:

2024-06-13