Till starsidan
Till starsidan
2022-11-08
Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50
Trafikverket ska byta två vägtrummor på väg 734 strax norr om bron över till Östra Deje. En bit av vägen kommer då att vara helt avstängd mellan den 14/11-16/12.
Läs mer om Del av gamla vägen mellan Forshaga-Deje helt avstängd vecka 46-50

Näringslivet som resurs vid en samhällskris

Du som näringsidkare är en viktig resurs vid en samhällskris, i första hand för att upprätthålla samhällets funktioner, men ibland äveTest Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.n som stöd för andra aktörer.Text

Genom att tänka efter före har du större möjlighet att själv klara en eventuell påfrestning och även bidra till att samhället fortsätter att fungera. Nyckeln är det som kallas kontinuitetsplanering.

Kontinuitetsplanering

Att kontinuitetsplanera är ett sätt att säkerställa att din verksamhet kan fungera på en tolerabel nivå, oavsett vad som inträffar. Om fler kontinuitetshanterar sina verksamheter stärker vi samhällets beredskap för kriser och krig.

Räddningstjänsten samordnar krisberedskapen

Räddningstjänsten Karlstadsregionen samordnar förbundskommunernas (Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad, Kil och Munkfors) arbete med krisberedskap. Se deras film där de på fyra minuter berättar om hur du som näringsidkare kan klara krisen för egen del och samtidigt bidra till samhället. Hoppas du blir inspirerad!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av