Till startsidan
Till startsidan

Forshaga fyllt av berättelser

Varmt välkommen på en föreläsning och workshop med mål om Bitterljuva kärlekshistorier. Dråpliga uppväxtskildringar. Läskiga sägner och övernaturliga upplevelser. Nej, det handlar inte om Netflix nylanseringar, utan berättelserna vi vill samla in som har utspelat sig i Forshaga. Vi vet att det kryllar av spännande historier - nu är det dags att vi delar de med varandra! Föreläsare/workshop-ledare: Lisa Evertsson Norrevik, Grundare & VD, Storyspot. Utbildad inom journalistik och kommunikation med en bakgrund som filmjournalist och kommunikatör. lyfta våra egna minnen och upplevelser till starka berättelser genom samma uråldriga knep som man använder inom film, tv-serier och dataspel för att fånga människor.

Bitterljuva kärlekshistorier. Dråpliga uppväxtskildringar. Läskiga sägner och övernaturliga upplevelser.

Nej, det handlar inte om Netflix nylanseringar, utan berättelserna vi vill samla in som har utspelat sig i Forshaga. Vi vet att det kryllar av spännande historier - nu är det dags att vi delar de med varandra!

Föreläsare/workshop-ledare: Lisa Evertsson Norrevik, Grundare & VD, Storyspot. Utbildad inom journalistik och kommunikation med en bakgrund som filmjournalist och kommunikatör.

Lokalen har hiss och ligger på markplan med parkering i nära anslutning till entrén. Det finns automatiska dörröppnare samt toaletter anpassade för rullstol.

Evenemanget är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.





Plats

Forshaga Lärcenter

Arrangör

Forshaga kommun

Storgatan 52, Box 93
66722 Forshaga
kommun@forshaga.se
+46 54 17 20 00
http://www.forshaga.se/

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad:  av