Till startsidan
Till startsidan

Mötesplatser

I Forshaga kommun finns flera olika tyer av mötesplater för alla åldrar och olika behov.

Bibliotek

Biblioteken fungerar som mötesplats för människor i alla åldrar. Huvudbiblioteket ligger i Forshaga Lärcenter och i Deje hittar du en biblioteksfilial i Kulturhuset. Läs mer om biblioteken i Forshaga kommun.

Hembygdsgårdar

I kommunen finns tre hembygdsgårdar, i Forshaga (Skived), i Nedre Ullerud och i Övre Ullerud. Läs mer om hembygdsårdarna i Forshaga kommun.

Fritidsgårdar

Kommunens ungdomsverksamhet heter Hubben och har mötesplatser för ungdomar i både Forshaga och Deje. Läs mer om ungdomsverksamheten Hubben.

Mötesplatser för seniorer

På Forsgården i Forshaga och på Åshöjda i Deje finns mötesplatser för pensionärer och personer med funktionsnedsättning. Läs mer om Café Gemytet och Café Höjda.

Kulturhuset

Kulturhuset i Deje rymmer flera verksamheter. Här finns Deje bibliotek, Deje Folkets husförening, ungdomsgården Hubben i Deje och Deje Församlingshem. Dessutom finns ett flertal andra föreningar och organisationer som hyr in sig i Kulturhusets lokaler under kortare och längre perioder. Läs mer om Kulturhuset i Deje.

Möten och konferenser

Lokaler för utbildningar, möten och konferenser finns på flera håll i kommunen. Läs mer om möten och konferenser i Forshaga kommun.

Café Rasten

På Lärcenter i Forshaga finns Café Rasten där du kan handla kaffe, te, smörgåsar, sallad och bakverk.
Öppettider: Måndag - torsdag: kl. 07:00-16:00 och fredag: kl. 07:00-15:00.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av