Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
2021-06-07
Bevattningsförbud gäller fortsatt
Uppdaterad 12 juli. Från och med den 7 juni är det inte tillåtet att vattna med slang eller att fylla sin pool. Förbrukningen är fortfarande hög och bevattningsförbudet gäller fortsatt.
Läs mer om Bevattningsförbud gäller fortsatt

Välkommen till biblioteken!

Forshaga bibliotek ligger i Lärcenter och i Deje är biblioteket en del av Kulturhuset.

Riktlinjer för minskad smittspridning

Biblioteket anpassar sin verksamhet utifrån rådande restriktioner och riktlinjer från myndigheterna. Läs mer om hur biblioteket anpassat sin verksamhet på grund av corona-viruset och vad som gäller just nu.

Bibliotek Värmland-webben

Forshaga bibliotek finns tillsammans med övriga värmländska kommunbibliotek på den gemensamma webbplatsen bibliotekvarmland.se. Där når du flera av bibliotekets tjänster dygnet runt. Du kan till exempel söka, reservera eller låna om medier. Du kan också låna e-medier, få boktips eller läsa om bibliotekens evenemang. Gå till bibliotekvarmland.se.

Biblioteket på Facebook

Forshaga bibliotek finns på Facebook. Gå in och gilla oss så håller vi dig uppdaterad om allt som händer på biblioteken i Forshaga och Deje. Ett och annat lästips utlovas också.
Gå till bibliotekets Facebook-sida.

Meröppet på Deje bibliotek

Deje bibliotek är ett meröppet bibliotek. Meröppet innebär att besökare erbjuds möjlighet att använda biblioteket även under tider när det inte är bemannat med personal.
Läs mer om Meröppet.

Läsutmaningar sommaren 2021

Var med i bibliotekets läsutmaningar för barn och vuxna! Läshäften kan hämtas på biblioteken i Forshaga och Deje eller skrivas ut via länkarna nedan.
Sommarläsning för vuxna (pdf, 606 KB) Pdf, 606.4 kB.
Läsjakten för barn 6-16 år (pdf, 307 KB) Pdf, 307.5 kB.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av