Till startsidan
Till startsidan

Välkommen till biblioteken!

Forshaga bibliotek ligger i Lärcenter och i Deje är biblioteket en del av Kulturhuset. Här kan du bland annat låna böcker, film och tidningar, studera och låna dator eller skrivare.

Bibliotek Värmland-webben

Forshaga bibliotek finns tillsammans med övriga värmländska kommunbibliotek på den gemensamma webbplatsen bibliotekvarmland.se. Där når du flera av bibliotekets tjänster dygnet runt. Du kan till exempel söka, reservera eller låna om medier. Du kan också låna e-medier, få boktips eller läsa om bibliotekens evenemang. Gå till bibliotekvarmland.se.

Biblioteket på Facebook

Forshaga bibliotek finns på Facebook. Gå in och gilla oss så håller vi dig uppdaterad om allt som händer på biblioteken i Forshaga och Deje. Ett och annat lästips utlovas också.
Gå till bibliotekets Facebook-sida.

Meröppet på Deje bibliotek

Deje bibliotek är ett meröppet bibliotek. Meröppet innebär att besökare erbjuds möjlighet att använda biblioteket även under tider när det inte är bemannat med personal.
Läs mer om Meröppet.

Det händer på biblioteken våren 2023

Våren på biblioteken bjuder bland annat på författarbesök, föreläsningar, cirklar, barnteater, sagostunder och familjesöndagar. Foldern med alla bibliotekens evenemang finns att hämta på biblioteken eller att ladda ner här.
Folder Det händer på biblioteken 2023 (pdf 1,09 MB) Pdf, 1.1 MB.

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av