Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan
Till starsidan

Fotbollsplaner

I kommunen finns fyra fotbollsplaner - Ängevi, Älvkroksvallen, Tallmovallen och Olevi.

Ängevi i Forshaga

Ängevi är den största idrottsplatsen i kommunen. Här finns ishall med en läktare för 1000 personer och fotbollsplaner med både gräs, konstgräs och grus. Huvudarenan har en läktare för 450 personer.

Om konstgräsplanen är ledig är allmänheten välkommen att använda den för spontanspel. Det finns möjlighet till tillgång av omklädningsrum och dusch. Belysning på anläggningen tänds endast vid bokade tillfällen.

Ängevi ägs av Forshaga IF.

För mer information, ring 054-87 00 33 eller besök Forshaga IF:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Älvkroksvallen i Deje

Här finns fotbollsplaner, både med grus och gräs, tennisbana och friidrottsanläggning. Tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu.

Älvkroksvallen ägs av Deje IK.

För mer information, ring 0552-102 12.

Tallmovallen i Östra Deje

Anläggningen har två fotbollsplaner med gräs. Tillgång till omklädningsrum och dusch. Då ingen träning äger rum på planerna kan allmänheten använda dem. Anläggningen är inte belyst.

Tallmovallen ägs av Östra Deje IK.

För mer information, ring 0552-220 27.

Olevi i Olsäter

Här finns gräsplaner för fotboll. B-planen som ligger vid klubblokalen får användas av allmänheten spontant och är ledig alla dagar i veckan. Planerna har ingen belysning. På anläggningen finns omklädningsrum och toaletter, den kan endast användas vid bokade aktiviteter. På området finns vid säsong en spolad hockeyrink.

Olevi ägs av Olsäters SK.

För mer information, ring 0552-311 65.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2021-09-02