Till startsidan
Till startsidan

Fotbollsplaner

I kommunen finns fyra fotbollsplaner - Ängevi, Älvkroksvallen, Tallmovallen och Olevi.

Olevi ägs av Olsäters Sportklubb. Här finns gräsplaner för fotboll. B-planen som ligger vid klubblokalen får användas av allmänheten spontant och är ledig alla dagar i veckan. Planerna har ingen belysning. På anläggningen finns omklädningsrum och toaletter som kan användas vid bokade aktiviteter. På området finns det, vid säsong, en spolad hockeyrink.

För mer information, ring 0552-311 65.

Tallmovallen ägs av Östra Deje Idrottsklubb. Anläggningen har två fotbollsplaner med gräs. Tillgång till omklädningsrum och dusch finns. När ingen träning äger rum på planerna kan allmänheten använda dem. Anläggningen är inte belyst.

För mer information, ring 0552-220 27.

Ängevi ägs av Forshaga Idrottsförening. Ängevi är den största idrottsplatsen i kommunen. Här finns ishall med en läktare för 1000 personer och fotbollsplaner med både gräs, konstgräs och grus. Huvudarenan har en läktare för 450 personer.

Om konstgräsplanen är ledig är allmänheten välkommen att använda den för spontanspel. Det finns möjlighet till tillgång av omklädningsrum och dusch. Belysning på anläggningen tänds endast vid bokade tillfällen.

För mer information, ring 054-87 00 33 eller besök Forshaga IF:s webbplats.

Älvkroksvallen ägs av Deje Idrottsklubb. Här finns fotbollsplaner, både med grus och gräs, tennisbana och friidrottsanläggning. Tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu finns.

För mer information, ring 0552-102 12.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: av

Sidan uppdaterad:

2023-07-24