Till startsidan
Till startsidan

Säsongspremiär för HittaUt Forshaga!

Den 27 april är det säsongspremiär för Hittaut och då börjar årets jakt på checkpoints. Ta dig ut och hitta de rosa stolparna som finns utplacerade i hela kommunen - både i samhället och i skogen.

Friskvårdsatsningen Hittaut Forshaga är ett samarbete mellan Forshaga kommun och kommunens orienteringsklubbar, Deje Skidförening och SISU Forshaga, för bättre folkhälsa. Hittaut är en gratis friskvårdsaktivitet där du med hjälp av karta (på papper eller i appen) ska finna checkpoints. Det finns checkpoints i fyra olika svårighetsnivåer och de är placerade i stadsmiljö, parker, bostadsområden och tätortsnära skogar.

Frisk luft och fina priser

Hittaut är tillgängligt dygnet runt under sommarhalvåret så du kan ge dig ut när det passar dig. Du kan delta på egen hand eller tillsammans med andra. Välj om du vill gå, springa, cykla eller ta dig fram på annat sätt. Kort och gott – ta tillfället i akt och hitta ut i Forshaga, upptäck nya platser i närmiljö, få lite god motion, och dessutom få chansen att vinna fina priser!

Mer information

Hittaut Forshaga pågår i år mellan 27 april och 30 september. Läs mer om Hittaut och hur du går till väga för att delta på Hittauts hemsida.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Stolpe med text: Hittaut.

Sidan uppdaterad:

2024-04-23